Novice in objave

Na kratko o vsem, kar si imamo za povedati. V besedi in sliki. ;-)

Prihaja nova knjiga Toneta Hočevarja Kosmata druščina

Z veseljem najavljamo prihod nove knjige Toneta Hočevarja z naslovom Kosmata druščina. Vse, kar je prišlo izpod Tonetovega peresa, je tako berljivo, da še dihati pozabimo vmes, in prepričani smo, da nas bo navdušila tudi Kosmata druščina. “Za okus” nam je napisal nekaj besed o knjigi. Celoten prispevek boste lahko prebrali v prihajajočem glasilu Moj berni, danes pa le odlomek :
“Kar malo poseben čas se mi zdi ta trenutek. Poseben, ker se bližajo prazniki in nam bodo pomagali pozabiti na marsikatero tegobo teh časov, pa tudi zato, ker se bliža moj praznik, ki mu je ime Kosmata druščina. … S Kosmato druščino se poskušam oddolžiti vsem kužkom, ki so me spremljali, pa tudi vsem ljudem, od katerih sem se kaj »pasjega« naučil.”
Knjigo, ki bo zagotovo poslastica za pasjeljubce in lepo darilo, je možno v prednaročilu kupiti z 20-odstotnim popustom in podpisom avtorja. Za prednaročilo knjige kliknite na naslednjo povezavo TUKAJ

Veliko užitka pri branju vam želimo, hkrati pa upamo, da bomo Toneta lahko kmalu povabili, da nam knjigo predstavi v živo.