O nas in naši skupini

Slovenski klub za bernske planšarske pse je po sklepu skupščne kluba z dne 14.2.2018 prenehal z delovanjem.

Namesto druženja v klubu smo se nekdanji člani zbrali v neformalni skupini

MOJ BERNI

Predole 23
1290 Grosuplje
e-naslov: mojberni2018@gmail.com

Da boste še naprej obveščeni o vsem potrebnem, se bomo trudile:

UREDNICA FB STRANI:

ČE ŽELITE PREJEMATI NAŠA OBVESTILA, VABILA IN SE NAM PRIDRUŽITI NA NAŠIH DOGODKIH, IZPOLNITE PRISTOPNO IZJAVO, KI JO NAJDETE TUKAJ!

ČLANSTVO JE BREZPLAČNO!
Edini pogoj je spoštovanje kodeksa etike in odgovoren odnos do psov ne glede na pasmo.

Lord, 8 tednov (Foto: Nadica Kocbek)

Zakaj je vredno pridružiti se naši veliki bernski družini?

V letu 2023 se je spet skotilo nekaj legel s čudovitimi predstavniki pasme. Morda že dolgo nismo imeli tako perspektivnih mladičkov in le upamo lahko, da bodo svojo lepoto dopolnili z zdravjem ter navduševali svoje lastnike dolgo vrsto let.
Naši vzreditelji ste tisti, ki z minimalnim vložkom lahko povečate našo družino in poskrbite, da bodo novi lastniki vaših mladičkov na »varni strani«. Ne bo namreč treba daleč po nasvet, najsi bo s področja vzgoje, prehrane, cepljenj, splošnega in specialnega znanja, ki zadeva pasmo, najprimernejše opreme, nege dlake, …. Za nameček se najdejo za naše člane tudi popusti pri storitvah in nakupu hrane, pa tudi organizacija tečajev, delavnic, predavanj ipd. je na našem seznamu del in nalog. Nenazadnje vedno poudarjamo naša druženja, ki tkejo vezi med prijatelji, na katere se lahko vedno zaneseš in veš, da bo dobro poskrbljeno tudi za tvojega bernija, če se znajdeš v stiski. Vse našteto je na voljo povsem brezplačno. Komaj verjetno, kajne?
Pred dvema desetletjema smo se vsi lastniki slovenskih bernijev poznali med seboj, poznali smo se vzreditelji, pretakale so se ideje in pobude, ki so nam pomagale, da smo postali eden največjih pasemskih klubov v Sloveniji, pa tudi eden najvplivnejših. Danes temu ni več tako, zato smo se v vodstvu naše skupine odločili, da bomo sicer z veseljem sprejeli v svojo družbo nove člane, vendar bomo kandidate zaprosili za priporočilo. Koristno je vedeti, da naš bodoči član s svojim podpisom kodeksa etike misli resno, da se nam ne želi pridružiti zgolj zato, ker bomo oglaševali njegovo leglo, za katerega bo poskrbel daleč od naših visokih vzrejnih standardov.

Dragi bralci, člani skupine Moj berni! Če vas kdo zaprosi za priporočilo ob včlanitvi, vam v naprej iskrena hvala, ker vemo, da boste pripeljali v našo družbo res pravega bernskega človeka.

Za ekipo Moj berni
Mojca Sajovic