Novice in objave

Na kratko o vsem, kar si imamo za povedati. V besedi in sliki. ;-)

Kapice in noski za dobrodelnost v Tivoliju

Ste za to, da si po nekajletnem premoru spet nadenemo božičkove kapice in se z našimi kosmatinci sprehodimo po skrivnostnem Tivoliju, od daleč pa občudujemo čarobno okrašeno novoletno Ljubljano? In po sprehodu poklepetamo ob požirku ali dveh?

V petek, 13. decembra vas ekipa Dobrodelnega teka in pohoda Božičkov lepo vabi, da se pridružite na najbolj zabavnem in nasmejanem teku in pohodu leta, 15. Dobrodelnem teku in pohodu Božičkov.
Že tradicionalnemu teku na 6 ali 12-kilometrski razdalji so pridružili 2-kilometrski pohod z lučkami. Start pohodnikov bo ob 18.05. Vsi boste ob prijavi prejeli tudi božičkove kapice in rdeče noske.

Tudi letos bo izvedbo dogodka omogočil Lidl Slovenija, saj bo tako lahko štartnina  5 € (za skupine) v celoti namenjena aktivnostim Rdečih noskov na Pediatrični kliniki in ostalih bolnišnicah. Hkrati pa bo Lidl Slovenija še dodatno za vsakega udeleženca teka ali pohoda prispeval 1 EUR za nagajive Rdeče noske.

Ker se bomo na pohod prijavili kot skupina, prosimo za vaše nepreklicne prijave do ponedeljka, 9. decembra do 19. ure. Prijavnino v znesku 5 € na osebo bomo založili in jo boste poravnali ob prihodu na štart.

Uživajte in se vidimo 13. decembra!

Mojca Sajovic, urednica spletnih strani MOJ BERNI in Ekipa Dobrodelnega teka in pohoda Božičkov